Dëshirojmë që edhe sot të u japim një lajm të shkëlqyer konsumatorëve të produkteve të freskëta dhe natyrale.
Nga dita e Martë, Qumështorja Drena hap Fllanikun e saj në Prishtinë, tek qendra tregëtare, në Bregun e Diellit.

Aty do të mund të gjeni produktet më të freskëta të qumështit dhe mishit.
Përveç këtyre, në Fllanikun Drena do të mund të gjeni produkte delikatese sikur Tlynin e Bollicës dhe disa befasira të tjera.

Mos harroni! Ne jemi të vetmit prodhues ne BALLKAN të djathit dhe produkteve tjera nga qumështi i Bollicës.